ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


Alkalmazott táplálkozástudomány

Több mint 8 évembe került egy másik olyan céget találni, aminek legalább olyan jók a termékei, mint amilyenek az InnerLight lúgosító termékei voltak, amiknek sokat köszönhettünk az egészségünk megőrzése terén. Az elmúlt 8 év folyamatos és lázas kutatással telt, de nem volt hiábavaló.

Nagyon sok értékes gyógynövénnyel, illetve gyógyteákkal is kísérleteztünk, amikkel valószínűleg soha nem kerültünk volna kapcsolatba, ha nem irányítja erre a területre az érdeklődésünket az InnerLight és a pH Csoda hátterében álló filozófia.

Például egy otthoni víztisztító-lúgosító kancsót sikerült találnom 2013 körül, de nem ám akármilyet, hanem a világon a legjobbat. Azóta is az Egyesült Királyságból rendelem a lúgosító filtereket, és csak tisztított, lúgos vizet iszom. Idővel erről is szándékozom egy külön oldalt csinálni...

Azután éppen 5 éve fedeztem fel egy
számomra „csodaszert is, ami Magyarországon alig ismert, viszont a közel-keleti országokban, különösen Egyiptomban, Törökországban, Szíriában és Iránban több száz tudományos kutatás, tanulmány és cikk méltatja az előnyeit. A lényeg, hogy az asztmámat és az allergiámat kb. 2 hónap alatt úgy eltüntette, hogy azóta azt sem tudom, mi az a fulladás és a taknyosság. A megelőző 40 évben elég sokat szenvedtem emiatt, megoldás pedig nem volt, így még mindig, nagyjából 5 év után is gyakran adok hálát azért, hogy sikerült rátalálnom erre a különleges gyógynövényre, illetve a magjából préselt olajra.

De most nem erről akarok beszélni, hanem arról, ami az oldal címe. Jobban mondva nem is én akarok róla mesélni, mert én csak egy jószándékú amatőr vagyok ahhoz képest, hogy valaki ezt tanulta és sokkal jobban el tudja mondani. Végre megtudhatjuk, mi is az alkalmazott táplálkozástudomány lényege. Egy gyógyszerész és fitoterapeuta előadása következik, amelyikből kiderül, mi az a sajnos teljességgel láthatatlan folyamat a szervezetünkben, ami idővel nagyon súlyos és sokféle formában jelentkező komplikációkat okoz.

És miután megismertük a probléma okát, azt is megosztja velünk a szakértő, hogy mi a megoldás: milyen termékek segítségével lehet megnyugtatóan bebiztosítani magunkat az alattomos rombolás ellen, ami ennek a folyamatnak a következménye, és amely szinte kivétel nélkül mindenkit érint a 2019 közepéig elvégzett 350 ezer DBS teszt eredménye alapján.Ha érdeklik az említett termékek, még több információra van szüksége, és fel szeretné venni a kapcsolatot, kattintson ide.