ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


Lúgosító ételreceptek

 

„ ... valaki anélkül is lehet sokkal jobban, hogy elérné a tökéletes állapotot, s lehet, hogy azt gondolja, az a végeredmény, pedig a legnagyobb jutalomnak még a közelébe se került. Ha egyszer megtapasztalja a teljes, kicsattanó egészséget, ami a táplálkozása alapvető megváltoztatását követi, tudni fogja, hogy milyen hatalmas a különbség.”

Dr. Robert O. Young
A pH csoda c. könyv

 

Magyar háziasszony! Magyaros szájíz szerint is finomnak minősülő, Magyarországon kapható élelmiszerekből elkészíthető lúgosító ételrecepteket keres?

Több mint 3 évnyi próbálkozás eredményeképpen kitapasztaltuk, hogy milyen finom lúgosító ételeket lehet magyar alapanyagokból egyszerűen elkészíteni. Ez sokaknak nagy segítség lehet, mert jelentősen megkönnyítheti a nagyon savasító étrendben megszokott ételekről történő áttérést először csak a kicsit savasító ételekre, majd az enyhén, végül a kifejezetten lúgosító ételekre. Így a főzésért felelős személy (jelesül: Ön, kedves olvasó) nem kerül bajba, mert nem zúdul rá a család haragja a „furcsa új ételek” miatt. Ez lehet a döntő tényező abban a tekintetben, hogy sikerül-e hosszú távon életmódot váltani, vagy minden marad a régiben, és egy rövid kis „lúgosító kaland” után a régi szokásaink győznek-e le minket. Sajnos, vagy nem sajnos, de a legtöbb ember nem fog olyasmit enni hosszabb időn át (van, aki egy napig sem hajlandó erre), ami nem ízlik neki abban a pillanatban. Hiába tudja, hogy az a valami nagyon egészséges, ha nem ízlik...

Szóval nem kell külön hangsúlyozni, miért lényeges ez. A háziasszony hiába próbálna egy csapásra mindent megváltoztatni, ha a férj és a gyerekek közben állandóan fújolnak. Így nem megy a dolog. Az átállás csak fokozatosan történhet, mégpedig csakis közös és pozitív tapasztalatok mentén: tehát az kell, hogy a családban mindenki úgy érezze, finom ételek kerülnek az asztalra, és ha még egészségesek is, az csak bónusz.

A pH csoda atyja, Dr. Young jó pár könyvet írt, amelyekben receptek is találhatók. E receptek egy része olyan összetevőket is tartalmaz, amiket itthon elég nehéz vagy egyenesen lehetelen beszerezni. Egy részük pedig nem felel meg a magyaros ízek kedvelőinek.

Ettől függetlenül mindhárom pH csoda könyvet érdemes beszerezni, mert mindnek más és más a lúgosító receptek része, így nagyobb eséllyel találhatjuk meg azokat a lúgosító ételeket, amelyeket be tudunk iktatni az étrendbe.

Ha azonban Ön mégis szeretne pár tippet, amivel elindulhat már akár holnap úgy, hogy elnyerje a család elismerését, akkor hívja fel Zsuzsát vagy írjon egy email üzenetet, és szívesen segítünk.

Amennyiben finom lúgosító ételreceptje van, amit szívesen megosztana másokkal is, ne habozzon, küldje be nekünk e-mail üzenetben úgy, hogy
IDE KATTINT.

Tudta, hogy az alábbiak MIND gyümölcsök? Az avokádó és a paradicsom is!