ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


Közismert emberek a lúgosításról

Az elmúlt években számos cikk és rádió-, valamint tévéműsor foglalkozott a lúgosítással. Ezekben több közismert ember is elmondta pozitív tapasztalatait a lúgosításról. Fontos, hogy a médiamegjelenésekben a sztárok és ismert személyiségek nem nevezhetik néven azt a terméket, amit fogyasztanak. Ugyanakkor zöld ital csak egy van, ez egyértelmű és félreérthetetlen utalás a pH csoda termékcsaládra, amit az InnerLight cég forgalmaz.

A lúgosítás mint téma annyira felkapott lett, hogy a TV2 exkluzív interjút készített az általuk a lúgosítás atyjaként aposztrofált Dr. Young-gal, aki 2008-ban először járt Magyarországon.


 

A divathullámot sokan meg akarják lovagolni, és most már szinte minden termékkategóriában megjelentek olyanok, amelyekre ráírják vagy rámondják, hogy lúgosító. Ezek azonban egyrészt nem feltétlenül lúgosítanak (hogy mi lúgosít és mi savasít, arról még olvashat bőven ezen a weboldalon), másrészt ha picit lúgosítanak is, akkor sem energizálnak és nem teljes spektrumú termékek, mint amilyen a SuperGreens az egyedülálló 49-féle koncentrált zöldségfélével, ami benne található.
 


Még egy gondolat: a sztárok kisebb-nagyobb csodákról számolnak be a zöld ital fogyasztása során, amit Dr. Young, a termék kifejlesztője úgy nevez, hogy pH csoda. A pH csoda nem más, mint egy természetes törvényszerűség: a lúgosító ételek és folyadékok hatására a szervezet, az immunrendszer csodát tesz, mert képes teljesen regenerálódni és mindenféle negatív állapotot megszüntetni.

Ki nem mondhatják a pontos elnevezést, mert az reklám lenne, de amikor a sztárok zöld italról, pH csodáról, amerikai lúgosító folyadékról beszélnek és Dr. Young nevét említik, továbbá az eltéveszthetetlen zöld löttyös flakont tartják a kezükben, akkor nyilvánvaló, hogy az InnerLight SuperGreens termékét fogyasztják.

Ön se érje be kevesebbel, mint a legjobb termékkel!

A médialejtászókban lévő képekre kattintva videókat tekinthet meg, ahol a közismert emberek nyilatkoznak (nemsokára).

POKRIVTSÁK MÓNIKA AZ RTL KLUBON

KATONA KLÁRI A TV2 AKTÍV C. MŰSORÁBAN
BÁNSÁGI ILDIKÓ A story tv 4 EGYIK MŰSORÁBAN
OROSZ HELGA SZÍNÉSZNŐ NYILATKOZATA
ZOLTÁN ERIKA A TV2 MŰSORÁBAN
MÉSZÖLY KÁLMÁN AZ ATV ESTI FRIZBI MŰSORÁBAN
KOÓS JÁNOS IS NYILATKOZOTT A ZÖLD ITALRÓL


És hogy nem holmi divathóbortról van szó, azt szakemberek véleményei támasztják alá. Ezeket a nyilatkozatokat
IDE kattintva olvashatja el.