ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


A pH Csoda a médiában

Joggal merülhet fel a kérdés Önben, ha most hall először a témáról, hogy ez az egész mennyire komoly dolog. Vajon nem ez is csak egy divathullám, ami Amerikában már lefutott, és most kis hazánkban szedi áldozatait? Vajon ki ez a Robert O. Young? Van ennek valami irodalma, jelent meg erről cikk valami magyar lapban? Mindegyik kérdése jogos. Megpróbáltam némi információt összeszedni, hogy ne Önnek kelljen nyomozást indítani.

Az alábbi videó az amerikai CNN televízió egyik hírműsorából származik. Ebben Dr. Young röviden angolul elmagyarázza, mi is az a pH Csoda.

Dr. Young: A pH Csoda

Get the Flash Player to see this player.
 

Azután a nagy presztízzsel rendelkező Elixír Magazinban is címlapcikkek sorozata jelent meg a témáról, amik közül az egyiket az alábbiakban lehet látni:

Sav-bázis egyensúly

Elixír Magazin pH Csoda cikk címlap

 

Elixír Magazin pH Csoda cikk 48. oldal

 

Elixír Magazin pH Csoda cikk 49. oldal

 

Lúgosítás és az ideális egészségi állapot elérése

Vannak ismert emberek is, akik a tévé képernyőjén beszéltek arról, hogy milyen sikereket értek el egészségük helyreállítása és/vagy megőrzése terén ezzel a módszerrel. Egyikük Pokrivtsák Mónika, aki az RTL Klub Fókusz című műsorában (2007-10-02 21:30) mondta el tapasztalatait. A „zöld lötty” nélkül ő például egy tapodtat sem tesz, egész nap nála van, hogy ihassa, amint azt az alábbi bejátszásban is láthatjuk:
  

Get the Flash Player to see this player.

 

A zöld ital vagy „zöld lötty” megfiatalít?

A story tv 2007. október 18-án sugárzott Forró témák című műsorában pedig a 60. születésnapját ünneplő Bánsági Ildikó színésznő mondta el, hogyan érzi magát, amikor issza a zöld italt, és mi történik, amikor nem issza. Ez a felvétel is megvan, íme:
 

Get the Flash Player to see this player.