ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


Hogyan lehet Ön is pH csoda?

 

Ön is lehet pH csoda! De csak ha megkapja a megfelelő segítséget... Először is tisztázzuk, mi is az a zöld ital.

Zöld ital, zöld lötty = zöld por + pH csepp

Ezt a terméket egy amerikai cég forgalmazza. Két összetevőből áll, a zöld porból és az oxigéncseppből. Nem csak egy zöld por. Továbbá 49-féle biozöldség, csíra és fűféle alacsony hőmérsékleten kiszárított és porított keveréke, nem csak két, vagy három, esetleg kilenc zöld növényt tartalmaz. NEM tartalmaz semmiféle algát, gombát és probiotikus baktériumot.

A hasonló termékek legtöbbje csak halovány próbálkozás annak a csúcstechnológiának a megközelítésére, amit az amerikai cég alkalmaz Dr. Robert O. Young mikrobiológus kutatási eredményeinek legális felhasználásával.

Egyébként igen, ez az, amit magyar hírességek is isznak.

Aki maga is pH csoda, az tud igazán másnak segíteni azzá válni

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy LEGYÉL A TERMÉK TERMÉKE. Mit jelent ez? Azt, hogy csak akkor tud valaki másoknak hitelesen a lúgosításról, a zöld italról és a pH csodáról beszélni, ha maga is jó példával jár elöl, és be tudja mutatni az életvitelén keresztül, hogy pl. belátható időn belül lefogyott 10-20 kg-ot, MAJD AZ ELÉRT EREDMÉNYT MEG IS TARTOTTA, magyarul: nem hízott vissza. (Az egészséges fogyás csak egy – bár igen látványos – példa.)

Mi, Zsuzsa és Péter, mindketten úgy vagyunk „nyilvántartva”, mint aki maga is egy pH Csoda, hiszen fél éven belül mind a ketten lefogytunk kb. 25 kilót, és azóta is TARTJUK AZ ELÉRT SÚLYUNKAT, HISZEN AZ ÉLETMÓDUNK JAVARÉSZT A LÚGOSÍTÁS ELVEIT KÖVETI.

Akivel mindig lehet konzultálni, az tud igazán segíteni

Fontos még, hogy a zöld ital megfelelő mennyiségben történő fogyasztása és a lúgosító életmódra való átállás nem megy egyik napról a másikra. Olyanhoz érdemes fordulni, aki már huzamosabb ideje (akár több éve) fogyasztja a zöld italt, és folyamatosan dolgozik azon, hogy az életmódját a lúgosítással összhangba hozza. Ha valaki csak divatból, fellángolásból lesz a lúgosítás „szószólója”, de jómaga nem mutatott fel semmilyen komolyabb eredményt, esetleg semmilyen személyes meggyőződés nem motiválja, csak üzletet lát a dologban, attól jobb óvakodni.

Mi szinte MINDIG elérhetőek vagyunk, van arcunk, lehet velünk találkozni, sok száz Önhöz hasonló emberrel konzultáltunk már, és aligha van olyan kérdés, amit ne tettek volna fel már nekünk.

Ha a terméket megvenni egyszerűbbnek tűnik is egy boltban, mert ott nincs regisztráció és egyéb huzavona, akkor jó ha tudja, hogy ez illegális, a forgalmazó tiltja. Azzal is számolnia kell, ha egy boltból veszi meg, illetve az interneten rendeli meg anélkül, hogy ismerné azt, akitől rendel, hogy Ön NEM FOG SZEMÉLYES TÖRŐDÉST ÉS ODAFIGYELÉST KAPNI, HA KÉRDÉSE VAGY PROBLÉMÁJA VAN. Mert lehet, hogy lesz. Nem egyszer találkoztunk olyannal, hogy valaki megvette a terméket valahogyan, de használati útmutatást nem kapott vagy nem helyes tanácsokat kapott. Így nem tudta kiaknázni azt a lehetőséget, amit a korrekt tájékoztatás mellett megkapott volna. Konkrétan úgy lehet ezt megfogalmazni, hogy nem jó, ha Ön magára van hagyva.

A cég előírásai tehát tiltják az efféle árusítást... az olyan bolti eladást vagy rendelést, ahol nincs személyes kontaktus és nincs utána kihez fordulni. A zöld por és a pH cseppek fogyasztása során felmerülhetnek nagyon személyes jellegű kérdések, gondok, amiket Ön sem szívesen osztana meg egy idegennel, aki egyfelől nem is fogyasztja a terméket, másfelől pedig nem is feladata, hogy az Ön problémáival foglalkozzon.

Mi, Zsuzsa és Péter, annyi figyelmet szentelünk Önnek, amennyit csak igényel, hiszen itt nem egy termék egyszeri eladásáról van szó, hanem arról, hogy elkötelezetten segítünk annak, aki kéri a tanácsunkat, hogy életmódját az egészséges irányba mozdítsa el.

Zsuzsa és Péter