ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


A pH Csoda nem csak egy fogyókúraElixír Magazin novemberi pH csoda cikk címlap

 

Elixír Magazin novemberi pH csoda cikk 47. oldal


Az optimális testsúly elérése NEM mindig fogyást jelent; van, aki túlságosan sovány, és ez keseríti meg az életét. A pH Csoda ebben az esetben is nagyszerűen működik: a szervezet pH, azaz sav-bázis egyensúlyának visszaállítása minden esetben az ideális testsúly eléréséhez vezet.

Ugyanakkor tény, hogy az elhízás, a túlsúly, a súlyfelesleg sokkal több ember életét keseríti meg.

A kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében tehát mind a fogyni vágyók, mind pedig a hízni vágyók számára álljon itt egy-egy idézet Dr. Young-tól, ami megvilágítja, hogy a szervezet sav-bázis egyensúlyának felborulása (azaz az elsavasodás) hogyan okozhat túlsúlyt, vagy éppen kóros soványságot:

A túlsúly

„Az elsavasodott belső környezetnek köszönhetjük azokat a plusz kilókat, amelyeket magunkon hordozunk. Védekező manőverként a szervezet zsírsejteket hoz létre, hogy így tartsa távol a savakat a létfontosságú szerveinktől: ezzel próbálja megvédeni őket. Bizonyos értelemben a háj menti meg az életünket! És pontosan ez az, ami miatt a testünk olyan nehezen szabadul meg tőle. Ha úgy táplálkozunk, hogy a szervezetünk lúgosabb legyen, akkor a szervezetnek nem lesz többé szüksége arra, hogy megtartsa a zsírrétegeket.”

Dr. Robert O. Young
A pH csoda c. könyv


Az elmélet jól hangzik, de igaz-e? Számomra teljesen igaz: jómagam kicsit több mint 4 hónap alatt 25 kg-ot fogytam, feleségem, Zsuzsa pedig 20 kg-ot. Tehát nem csak rajtam működött a dolog. Ön emlékszik még a nyitóoldalon látható képekre? Itt van még két fotó, hogy jobban is láthassa a 2007. májusi, születésnapi arcképemet, iilletve egy 2007. november eleji képet.

38. születésnap

Mondd,
Te kit
v
álasztanál?

Péter 2007. november elején


A túlzott vagy kóros soványság

„A másik véglet az, hogy az elsavasodott szervezetben termelődött élesztő- és más gombák fogyasztják el a fehérjéket és egyéb tápanyagokat, és ezzel akár 50 százalékban is megakadályozhatják az összes általunk elfogyasztott táplálék felszívódását. Emiatt túlságosan lesoványodhatunk, ami egyáltalában nem egészségesebb, mint a túlsúly. Amint visszaállítjuk a szervezet egészséges egyensúlyát a lúgosító étrenddel, súlyunk gyarapodni fog, majd az ideális értéknél stabilizálódik.”

Dr. Robert O. Young
A pH csoda c. könyv

 


A Zenit TV adásában egy fiatal hölgy arról számolt be, hogyan küzdötte le beteges soványságát és krónikus fáradtságát ugyanazzal a módszerrel, amivel én éppen a túlsúlyomtól szabadultam meg:


Get the Flash Player to see this player.