ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


A zöld ital, azaz zöld lötty

A zöld italt mindenki maga készíti el. Kap egy doboznyi zöld port egy kis műanyag adagolókanállal, illetve egy kis kék üvegcsét, amiben az oxigénellátottságot növelő csepp található, aminek a teteje egy csepegtető. Egy liter vízbe kell egy adagolókanál zöld port tenni, MIUTÁN 10-12 pH cseppet már belecsepegtettünk, illetve ízlés szerinti mennyiségben citrom vagy lime levét adtuk hozzá. A víz legyen tisztított víz, ha ilyen nem áll rendelkezésünkre, az ásványvíz, sőt végső soron a csapvíz is megteszi.

Szuper zöld por (kapszulában is)


  Könnyen emészthető, szerves összetevői lúgosítják, energiával töltik fel és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák a szervezete pH-szintjét.

49 különböző biogazdálkodásból származó vagy vadon növő zöldség, fűféle, levél és csíra egyedülálló keveréke, amely lehetővé teszi a maximális felszívódást.

• Több mint 100-féle természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz.

• Különlegesen energizáló hatású, mivel egy szabadalmaztatott bioenergetikai eljárás segítségével a zöld port elektronokkal töltik fel.

Szuper koncentrátum – azaz 20:1 az eredeti zöld növényi anyagok és a por tömegének aránya, a tápértékük viszont azonos.

• Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, továbbá probiotikus baktériumokat sem.

 

A zöld por összetevői:

 

zöld kamutfű, árpafű, citromfű, kukoricafű, búzafű, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfűz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályva gyökér, pau d'arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (Rose Canina), echinacea, tarackbúza, legyezőfű, zabfű, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vízitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfűlevél, ásványi anyag keverék, aloe vera levél koncentrátumLúgosító pH oxigén cseppek

 

  Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és közömbösíti a savasító étrend negatív hatását.

• Erőteljes oxigén-katalizátor, ami
segíti a sejtek optimális működését

• NaClO2 – nátrium-klorit egyedülálló, szabadalmaztatott formában

Amikor a pH cseppeket tisztított vízzel használja, a kémhatás 9,5 körül lesz a pH-skálán. Ez fontos, mivel az is lényeges, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotot, ami a legtöbb embernél előfordul az egészségtelen étkezés következtében.