ÖN MÁR TUDJA, MI AZ ALKALMAZOTT TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY?

MI SEM TUDTUK PÁR ÉVE. EGY ÁTTÖRÉST JELENTŐ ÚJ TREND

HA ÉRDEKLI, KATTINTSON IDE

 


Zöld lötty – zöld ital

Jogosan merülhet fel Önben a kérdés, hogy a zöld ital fogyasztása önmagában elég-e. Nem kell-e teljesen átalakítani az embernek az életmódját, főleg az étrendjét ahhoz, hogy bármit is elérjen? Nem csupán egy hazug állítás, hogy a zöld lötty fogyasztása már önmagában is csodákra képes?

Nos, mindenkinek más a szervezete és az egészségi állapota. Így erre a kérdésre sem egyértelmű igennel, sem pedig egyértelmű nemmel nem lehet felelni. Akkor hát mi a válasz? Ezt először, mielőtt még kipróbálná az ember, csak áttételesen lehet eldönteni: mások állításai, mások beszámolói, mások sikerei és tapasztalatai által.

Később természetesen a saját tapasztalatok mindent felülírnak: az Ön számára is csak az lehet az igaz, amit jómaga tapasztalt, megfigyelt.

Saját, személyesen megélt tapasztalat

2007. június 13-án, szerdán reggel kezdtem el a zöldpor + pH cseppek felhasználásával készített „Shrek-ital” fogyasztását.

Két fő tapasztalatom: 4 hét alatt fogytam 10 kilót, és megszűnt a nehéz légzésem.

Most pedig nézzük a dolgot egy picit részletesebben. Kedves ismerősöm, Farkas Sándor kezében láttam először a zöld löttyöt valamikor 2006 végén. Ő akkor nagyon lelkes volt, hogy inni kellene a zöld löttyöt, mert az majd milyen jó lesz. Gondoltam, hát jó, igya csak, biztos jó lesz – neki. Adott néhány ismertető anyagot angolul, mivel ő azokat nem tudta elolvasni. Belenéztem, de akkor különösebben nem fogott meg, mert úgy gondoltam, hogy nekem újat már nem nagyon lehet az egészség témájában mondani, mert „ki vagyok művelve”, meg úgyis szedek egy csomó vitamint.

Nemrég a feleségem és a sógornőm is találkozott Sanyival, és látták, hogy igencsak lefogyott. Feleségem olyannyira a szívére vette a dolgot, hogy felhívta Sanyit, nincs-e valami komoly baja. Sanyi nevetve nyugtatta meg, hogy semmi baja nincs, sőt! Nagyon is jól érzi magát, mert pár hónap alatt leadott 10 kilót. Na, erre már intelligens ember nem mondhatja, hogy „nem érdekes”.

Azonnal elkunyiztunk Sanyitól egy dobozt és egy üvegcsét, és elkezdtük használni. Majd bújni kezdtem az Internetet, hogy találjak egy „szakértőt”, aki el tudja nekem mondani, mi is ez az egész. Kinyomtattam magamnak egy hosszabb anyagot az Új Biológia lényegéről, és arról, hogyan működnek a termékek (Beszélgetés az egészségről CD átirata). Szabályosan dühös lettem: hogy a fenébe nem tudtam minderről, ha ott van az információ hosszú évek óta? Ez nem lehet igaz! Ahhoz túl szép, hogy igaz legyen! De az érvelés – az elsavasodásról és a lúgosítás jótékony hatásairól – nagyon meggyőző volt, és én mindig szerettem a logikus és világos dolgokat. Még mindig volt azonban egy csomó kérdésem. Közben eltelt pár nap, és megbeszéltem kedves tanácsadónkkal, Zsigovics Judittal egy találkozót 2007. június 16., szombat 13 órára. Mire oda elmentem feleségemmel, lefogytam vagy 2,5 kilót. Pár nap alatt! Így már más szemmel néztem a dolgokat. A több mint 4 órás beszélgetés után eldöntöttem, hogy ha a dolog rajtam, a feleségemen és a barátaimon is működik, és folyamatosan tapasztalunk pozitív hatásokat, akkor „az ügy lelkes támogatójává válok.”. Erre mi lett? Ahogyan említettem: lefogytam több mint 10 kg-ot 4 hét alatt, a feleségem 7 kilót ugyanennyi idő alatt, a kollégám meg szintén 10 kilót (ő utánam egy héttel kezdte fogyasztani a termékeket). A nehéz légzés, ami éppen a termék fogyasztásának elkezdése előtti napokban volt a legrosszabb (ez általában nyáron jött elő nálam – egyszer jobban, másszor kevésbé), 10 nap alatt hirtelen – nem fokozatosan – visszahúzódott, az utóbbi hetekben pedig EGYSZERŰEN NINCS. Ez nagyon durva! Akinek volt vagy van ilyen problémája, az tudja, miről beszélek. Nincs bennem már az a félelem, hogy mikor fogok megint fulladni! Az étrendemet áttoltam a lúgosító ételek irányába, mert nem akarok „saját magammal szkanderezni”: egészségtelen ételeket fogyasztani, majd a hatásukat megpróbálni semlegesíteni.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékcsaládra, és éppen olvasom Dr. Young A pH csoda című könyvét angolul. Úgy érzem, hogy én vagyok a pH csoda. Látom és olvasom mások sikereit is, akik szintén úgy gondolják, hogy ők a pH csoda. Hát, ezen nem fogunk összeveszni!

K. Péter

 

Mások zöld ital tapasztalatai

Rengeteg beszámoló olvasható a lúgosításról Dr. Young magyarul megjelent könyveiben, amelyeket ITT érhet el.